FERTILITETSCIRKEL​

Home    |    Fertilitetscirkel

FERTILITETSCIRKEL

Under Vintern/Våren 2024 så kommer jag erbjuda en fertilitetscirkel (grupp coaching program) för kvinnor.

När jag själv ville skaffa barn lärde jag mig mycket av andra kvinnor på den resan. Jag lärde mig också mycket från de experter – barnmorskor, akupunktörer, örtterapeuter – som jag konsulterade. Den här gruppen kombinerar båda dessa element, gemenskap och expertvägledning som är specifik för varje kvinna.

Mitt syfte är att ge kvinnor verktyg för att lära sig om sina egna kroppar och de praktiska åtgärder du kan vidta för att förbereda din kropp för graviditet med hjälp av traditionell kinesisk medicin, mat och nordiska örter.

Hoppas du vill vara med!

Om Cirkeln

Vad kommer vi att göra?

  • Vi kommer att arbeta tillsammans under 3 månader, med start i mitten av februari 2024.
  • Vi kommer att träffas som grupp 2 gånger/månad online (kortare sessioner) och 1 gång/månad på plats (heldag, i Stockholmsområdet).
  • Programmet inkluderar 3 individuella sessioner (60-90 min) med mig, en per månad, där vi kommer att titta på din specifika situation och kropp. Vi kommer arbeta fysisk och på en själsnivå.
  • Gruppmöten kommer att hållas antingen på engelska eller svenska, beroende på gruppens preferens.
  • Du kommer att ha möjlighet att samarbeta med en “buddy” i gruppen för extra stöd.

Du kommer att lära dig:

  • Vilka mat- och livsstilsförändringar kommer att bäst stödja din fertilitet och hormonbalans (det är inte samma för alla)
  • Hur du kan kartlägga och förstå dina menscykler samt fertilitetstecken
  • Om nordiska örter som traditionellt har använts för kvinnohälsa
  • Akupressurpunkter och andra enkla hands-on-metoder för att stödja fertiliteten
  • Meditationer, visualiseringar och andra verktyg

Kursen är utformad för aktivt lärande, deltagande och individuellt arbete mellan sessionerna. Du kommer ha chans att reflektera, integrera nya livsmedel, observera din menscykel, dela dina erfarenheter med gruppen och prova fysiska övningar som självmassage eller moxa (värmeterapi). Vi kommer att arbeta inte bara praktiskt utan också kreativt och i kontakt med den naturliga världen genom övningar så som ritning/målning, promenader i naturen och arbete med nordiska läkeväxter.

Det här kommer att bli en fantastiskt grupp! Det som vi skapar tillsammans har potential att gynna så många andra mödrar. Om du känner dig kallad att delta, kom så gärna med!

 

Ansök Till Gruppen

Ansökan är nu stängd. Om du är intresserad av att delta i en framtida grupp, vänligen mejla mig!

LIFEMOTHER

Women’s well being & vitality, gynecological and reproductive health, acupuncture treatments, Traditional Chinese Medicine consultations, events, workshops, nordic herbs, and forest medicine.

Contact

Amelia Bryne
Stockholm, Sweden
Tel. 072-5544055
amelia@lifemother.se

Inspiration

Traditional medicine Wild plants —  Motherhood Trees Healing in a beautiful way — Kwan Yin Sustainable medicine Sharing knowledge — Circles Tea ceremonies